STRIPES MADNESS SET

2.232 МКД 2.790 МКД

Женски краток сет од кошула и бермуди, со кафеаво - бели линии.

Категорија: КРАТКИ СЕТОВИ Бренд: Herline
Големина (Долен дел)

Големина (Горен дел)

Боја

Опис

Состав на материјал: 100% памук.