VOYAGE PEARL SILK SET

4.190 МКД

Женски бел сет од кошула и бермуди. Сетот е изработен од свила во бела боја.

Категорија: КРАТКИ СЕТОВИ Бренд: Herline
Големина (Долен дел)

Големина (Горен дел)

Боја

Опис

Состав на материјал: 100% свила.