BLUE ROBE WITH WHITE SQUARES

2.240 МКД

Наметка за плажа во сина боја со бели квадрати.

Категорија: BEACHWEAR Бренд: Herline
Големина (Целосен)

Опис

Наметка за плажа во сина боја со бели квадрати. Состав на материјал: 70% памук,30% свила.