365 MAGIC ROYAL BLUE SET

2.850 МКД

Сет женски тренерки во кралско сина боја.

Категорија: СЕТОВИ НА ТРЕНЕРКИ Бренд: Herline
Големина (Горен дел)

Големина (Долен дел)

Опис

Сет женски тренерки во кралско сина боја.

Горна женска тренерка , изработена со закопчување на вратот.

Долни тесни женски тренерки, изработени со врвка. Тренерките имаат џебови.

Состав на материјал: 65% памук и 35% полиестер.