PASTEL ORANGE SET

2.450 МКД

Сет од бермуди и кошула-сако во светло портокалова боја.

Категорија: НОВО Бренд: Herline
Големина (Долен дел)

Големина (Горен дел)

Опис

Состав на материјал: 40% волна, 40% мохер и 20% полиестер.