DARK CIEL GIRL SET Sold Out!

1.900 МКД

Сет женски тренерки во сина боја.

Категорија: HER LINE Бренд: Herline
Големина (Детски тренерки)

Опис

Состав на материјал : 89% полиестер, 11% спандекс.