GREY TAUPE BOY SET

1.900 МКД

Сет машки детски тренерки во кафеаво - сива боја.

Категорија: HIS LINE Бренд: Herline
Големина (Детски тренерки)

Опис

Состав на материјал : 89% полиестер, 11% спандекс.