PASTEL PINK COLORFUL SOFTNESS SET

4.290 МКД

Сет женски тренерки во пастелно розова боја, изработени со ракави во боја на горната тренерка.

Категорија: НОВО Бренд: Herline
Големина (Долен дел)

Големина (Горен дел)

Опис

Горната тренерка е изработена со капа и ракави во три бои.

Долните тренерки се изработени со врвка и ластик на ногавиците.

Трнерките имаат капа.

Состав на материјал: 90% органски памук и 10% сорона.