PASTEL GREEN COLORFUL SOFTNESS SET

4.290 МКД

Сет женски тренерки во пастелно зелена боја, горната тренерка е изработена со ракави во боја.

Категорија: НОВО Бренд: Herline
Големина (Горен дел)

Големина (Долен дел)

Опис

Горната тренерка е изработена со капа и ракави во три бои.

Долните тренерки се изработени со врвка и ластик на ногавиците.

Трнерките имаат капа.

Состав на материјал: 90% органски памук и 10% сорона.