ASHES GREY SOFTNESS OVERSIZED SET

4.190 МКД

Сет женски тренерки во пепел сива боја.

Категорија: НОВО Бренд: Herline
Големина (Горен дел)

Големина (Долен дел)

Опис

Горната тренерка е изработена со капа.

Долните тренерки изработени се со врвка и ластик на ногавиците.

Тренерките имаат џебови.

Состав на материјал: 90% органски памук и 10% сорона.