Naxos gold

1.912 МКД 2.390 МКД

Едноделен костим за капење. Со потполнки.

Категорија: ЕДНОДЕЛНИ Бренд: Herline
Големина (Целосен)

Боја

Опис

Едноделен костим за капење, изработен од високо квалитетен сјаен материјал, со состав 80% полиестер и 20% еластан.