ASHES GREY SOFTNESS SET

4.190 МКД

Сет женски тренерки во пепел сива боја.

Категорија: НОВО Бренд: Herline
Големина (Долен дел)

Големина (Горен дел)

Опис

Горната тренерка е oversized, нема капа.

 Долните тренерки се тесни, изработени со врвка и рендер на ногавиците.

Тренерките имаат џебови.

Состав на материјал: 90% органски памук и 10% сорона.