ASHES GREY SOFTNESS HOODIE

2.330 МКД

Горна женска тренерка во пепел сива боја.

Категорија: ГОРНИ ЖЕНСКИ ТРЕНЕРКИ Бренд: Herline
Големина (Горен дел)

Опис

Трнерката е изработена со капа.

Состав на материјал: 90% органски памук и 10% сорона.