ASHES GREY SOFTNESS TRACK PANTS

1.860 МКД

Долни женски тренерки во пепел сива боја.

Категорија: ДОЛНИ ЖЕНСКИ ТРЕНЕРКИ Бренд: Herline
Големина (Долен дел)

Опис

Тренерките се изработени со врвка и ластик на ногавиците.

Тренерките имаат џебови.

Состав на материјал: 90% органски памук и 10% сорона.