ASHES GREY SOFTNESS SLIM TRACK PANTS

1.860 МКД

Долни тесни женски тренерки во пепел сива боја.

Категорија: ДОЛНИ ЖЕНСКИ ТРЕНЕРКИ Бренд: Herline
Големина (Долен дел)

Опис

Тренерките се израбтени со врвка и рендер на ногавиците.

Тренерките имаат џебови.

Состав на материјал: 90% органски памук и 10% сорона.