PASTEL GREEN SET

3.750 МКД

Сет од горна женска тренерка без капа, со долни бермуди во пастелно зелена боја.

Категорија: НОВО Бренд: Herline
Големина (Долен дел)

Големина (Горен дел)

Опис

Состав на материјал: 90% органски памук и 10% сорона.