COLORFUL BLOSSOM

2.250 МКД

Едноделен костим за капење.

Категорија: НОВО Бренд: Herline
Големина (Целосен)

Опис

Состав на материјал: 80% полиестер и 20% еластан.

Костимот има потполнки.