PINK BLOSSOM TWO PIECE

1.750 МКД

Дводелен костим за капење изработен со розов принт, со декоративен розов паспул.

Категорија: НОВО Бренд: Herline
Големина (Долен дел)

Големина (Горен дел)

Опис

Состав на материјал: 80% полиестер и 20% еластан.

Костимот има потполнки.