WHITE SET WITH DECORATIVE PASPEL

2.890 МКД

Сет од кошула и бермуди во бела боја со декоративен паспул.

Категорија: НОВО Бренд: Herline
Големина (Долен дел)

Големина (Горен дел)

Опис

Состав на материјал:100% памук.