SKY BLUE LINEN SET

2.990 МКД

Ленен сет од кошула и бермуди во светло сина боја.

Категорија: НОВО Бренд: Herline
Големина (Долен дел)

Големина (Горен дел)

Опис

Состав на материјал: 100% лен.