SKY BLUE LINEN BLOUSE

2.100 МКД

Женска ленена кошула во светло сина боја.

Категорија: ЖЕНСКИ БЛУЗИ Бренд: Herline
Големина (Горен дел)

Опис

Состав на материјал: 100% лен.