NEON PINK SHORT LEGGINGS

890 МКД

Категорија: ACTIVEWEAR Бренд: Herline
Големина (Долен дел)

Опис

Изработени од високо квалитетен сјаен материјал, со состав 80% полиестер и 20% еластан.