IBIZA MAGENTA

2.300 МКД

Едноделен костим за капење, изработен во две бои. Со потполнки.

Категорија: ЕДНОДЕЛНИ Бренд: Herline
Големина (Целосен)

Опис

Едноделен костим за капење, изработен од високо квалитетен материјал. Изработен во две бои. Со состав 80% полиестер и 20% еластан.