TUESDAY

2.300 МКД

Женска наметка во темно сина боја.

Категорија: НАМЕТКИ Бренд: Herline
Големина (Горен дел)

Опис

Женска наметка во темно сина боја. Наметката е изработена од:65% памук и 35% полиестер. Наметката е изработена со капа.