WEDNESDAY

2.300 МКД

Женска наметка во црна боја.

Категорија: НАМЕТКИ Бренд: Herline
Големина (Горен дел)

Опис

Женска наметка во црна боја. Наметката има капа и врвки. Изработена е од : 65% памук и 35% полиестер.