THURSDAY Sold Out!

2.300 МКД

Женска наметка изработена во маслинеста боја.

Категорија: НАМЕТКИ Бренд: Herline
Големина (Горен дел)

Опис

Женска наметка изработена во маслинеста боја. Наметката има капа. Изработена е од: 65% памук и 35% полиестер.