FRIDAY

2.300 МКД

Женска наметка во бела боја.

Категорија: НАМЕТКИ Бренд: Herline
Големина (Горен дел)

Опис

Женска наметка во бела боја. Изработена е од: 65% памук и 35% полиестер. Наметката е изработена со капа.