ATLANTIC CROP TOP WITH LONG SLEEVE AND DECORATIVE TAPE

950 МКД

Краток топ во темно сина боја, со долг ракав, со декоративна трака.

Категорија: ACTIVEWEAR Бренд: Herline
Големина (Горен дел)

Опис

Темно син краток топ, изработен со долг ракав. Изработен со декоративна трака. Изработен од високо квалитетен сјаен материјал, со состав 80% полиестер и 20% еластан.