OLIVE CROP TOP WITH DECORATIVE TAPE

800 МКД

Краток топ во маслинеста боја со декоративна трака.

Категорија: ACTIVEWEAR Бренд: Herline
Големина (Горен дел)

Опис

Краток топ во маслинеста боја,изработен со декоративна трака.Изработен од високо квалитетен  материјал, со состав 80% полиестер и 20% еластан.