OLIVE CROP TOP WITH LONG SLEEVE

900 МКД

Краток топ во маслинеста боја, со долг ракав.

Категорија: ACTIVEWEAR Бренд: Herline
Големина (Горен дел)

Опис

Краток топ во маслинеста боја, изработен со долг ракав.Изработен од високо квалитетен  материјал, со состав 80% полиестер и 20% еластан.