CARAMEL CROP TOP

750 МКД

Кафеав краток топ.

Категорија: ACTIVEWEAR Бренд: Herline
Големина (Горен дел)

Опис

Kафеав краток топ, изработен од високо квалитетен сјаен материјал, со состав 80% полиестер и 20% еластан.