BLACK CROP TOP WITH DECORATIVE TAPE

800 МКД

Црн краток топ, со декоративна трака.

Категорија: ACTIVEWEAR Бренд: Herline
Големина (Горен дел)

Опис

Црн краток топ,изработен со декоративна трака.Изработен од високо квалитетен сјаен материјал, со состав 80% полиестер и 20% еластан.