BLACK CROP TOP WITH LONG SLEEVE AND DECORATIVE TAPE Sold Out!

950 МКД

Краток топ во црна боја, изработен со долг ракав и декоративна трака.

Категорија: ACTIVEWEAR Бренд: Herline
Големина (Горен дел)

Опис

Црн краток топ, изработен со долг ракав. Изработен со декоративна трака. Изработен од високо квалитетен сјаен материјал, со состав 80% полиестер и 20% еластан.