SILVER CROP TOP

750 МКД

Краток топ во сребрена боја.

Категорија: ACTIVEWEAR Бренд: Herline
Големина (Горен дел)

Опис

Сребрен краток топ, изработен од високо квалитетен сјаен материјал, со состав 80% полиестер и 20% еластан.