SILVER CROP TOP WITH LONG SLEEVE

720 МКД 900 МКД

Краток топ во сребрена боја, изработен со долги ракави.

Категорија: BLACK FRIDAY Бренд: Herline
Големина (Горен дел)

Опис

Сребрен краток топ, изработен со долг ракав.Изработен од високо квалитетен сјаен материјал, со состав 80% полиестер и 20% еластан.