SILVER CROP TOP WITH DECORATIVE TAPE

800 МКД

Краток топ во сребрена боја, изработен со декоративна трака.

Категорија: ACTIVEWEAR Бренд: Herline
Големина (Горен дел)

Опис

Сребрен краток топ,изработен со декоративна трака.Изработен од високо квалитетен сјаен материјал, со состав 80% полиестер и 20% еластан.