BLU ORGANIC SHORT SLEEVE HOODIE

1.090 МКД

Женски дуксер со краток ракав во светло сина боја.

Категорија: ЖЕНСКИ ДУКСЕР СО КРАТОК РАКАВ Бренд: Herline
Големина (Горен дел)

Опис

Женски дуксер со краток ракав во светло сина боја. 

Дуксерот има капа.

Состав на материјал:100% органски памук.