GIALLO SHORT SLEEVE HOODIE Sold Out!

1.090 МКД

Женски дуксер со краток ракав во жолта боја.

Категорија: ЖЕНСКИ ДУКСЕР СО КРАТОК РАКАВ Бренд: Herline
Големина (Горен дел)

Опис

Женски дуксер со краток ракав во жолта боја.

Дуксерот има капа.

Состав на материјал:100% памук.