GIALLO SHORT SLEEVE HOODIE WITH DECORATIVE TAPE

1.190 МКД

Женски дуксер со краток ракав во жолта боја, изработен со декоративна трака.

Категорија: ЖЕНСКИ ДУКСЕР СО КРАТОК РАКАВ Бренд: Herline
Големина (Горен дел)

Опис

Женски дуксер со краток ракав во жолта боја.

Изработен со декоративна трака.