BLU ORGANIC SHORT SLEEVE HOODIE WITH DECORATIVE TAPE Sold Out!

1.190 МКД

Дуксер со краток ракав во светло сина боја, изработен со декоративна трака.

Категорија: ЖЕНСКИ ДУКСЕР СО КРАТОК РАКАВ Бренд: Herline
Големина (Горен дел)

Опис

Дуксер со краток ракав во светло сина боја, изработен со декоративна трака.

Состав на материјал:100% органски памук.