BIANCA SHORT SLEEVE HOODIE Sold Out!

1.090 МКД

Дуксер во бела боја со краток ракав.

Категорија: ЖЕНСКИ ДУКСЕР СО КРАТОК РАКАВ Бренд: Herline
Големина (Горен дел)

Опис

Дуксер со краток ракав во бела боја.

Состав на материјал:70% памук и 30% полиестер.