VERDE SCURO SHORT SLEEVE HOODIE WITH DECORATIVE LACES Sold Out!

1.090 МКД

Женски дуксер со краток ракав во темно зелена боја со златни врвки.

Категорија: ЖЕНСКИ ДУКСЕР СО КРАТОК РАКАВ Бренд: Herline
Големина (Горен дел)

Опис

Дуксер со краток ракав во темно зелена боја, со декоративни златни врвки.

Состав на материјал:100% памук.