BLU SCURO SHORT SLEEVE HOODIE WITH DECORATIVE TAPE Sold Out!

1.190 МКД

Дуксер во темно сина боја со декоративни траки.

Категорија: ЖЕНСКИ ДУКСЕР СО КРАТОК РАКАВ Бренд: Herline
Големина (Горен дел)

Опис

Дуксер во темно сина боја, со краток ракав.

Изработен е со декоративни траки.

Состав на материјал:100% памук.