LINEN BLOUSE WHITE

1.290 МКД

Ленена бела кошула со корди на ракавите.

Категорија: ЖЕНСКИ БЛУЗИ Бренд: Herline
Големина (Горен дел)

Опис

Состав на материјал:100% лен.