LINEN WHITE SET

2.380 МКД

Ленен сет во бела боја. Со корди на ракавите и бермудите.

Категорија: КРАТКИ СЕТОВИ Бренд: Herline
Големина (Долен дел)

Големина (Горен дел)

Опис

Состав на материјал:100% лен.