LINEN BLOUSE BLUE

1.290 МКД

Ленена кошула во светло сина боја, со карнери на ракавите.

Категорија: ЖЕНСКИ БЛУЗИ Бренд: Herline
Големина (Горен дел)

Опис

Соостав на материјал:100% лен.