LINEN BLOUSE SAND

1.290 МКД

Ленена кошула, со карнери на ракавите.

Категорија: ЖЕНСКИ БЛУЗИ Бренд: Herline
Големина (Горен дел)

Опис

Состав на материјал: 100% лен.