SARDINIA

1.750 МКД

Дводелен костим за капење во бела боја.

Категорија: НОВО Бренд: Herline
Големина (Долен дел)

Големина (Горен дел)

Опис

Дводелен костим за капење во бела боја. Со состав 80% полиестер и 20% еластан.