COLORFUL SET WITH ORANGE SHORTS

2.350 МКД

Женска кошула со линии во боја. Женски бермуди со портокалово-бели линии.

Категорија: BEACHWEAR Бренд: Herline
Големина (Долен дел)

Големина (Горен дел)

Опис

Состав на материјал: 100% вискоза.