COLORFUL SET WITH GREEN SHORTS

2.350 МКД

Женска кошула со линии во боја. Женски бермуди со зелено-бели линии.

Категорија: BEACHWEAR Бренд: Herline
Големина (Горен дел)

Големина (Долен дел)

Опис

Состав на материјал: 100% вискоза.